JUSTINRIPASSA
Muziek
Releases & Ontwikkelingen

Sinds 2018 brengt Justin zijn eigen muziek uit en speelt hij frequent live bij particulieren en mediastations. Momenteel is Justin bezig met zijn debuut EP, die begin 2022 zal verschijnen. Dezeit EP zal een ander geluid en kant van Justin laten zien en heeft een sterke invloed van 80s pop-rock.

Onderstaand een foto van de EP artwork.

Muziek 2022

Debuut EP

Release van debuut EP. Justin brengt begin volgend jaar zijn debuut EP (Extended Play) uit met Engelstalige muziek dat maatschappelijk gevoelige thema’s aan het licht brengt gepaard met een stevige 80s pop-rock invloed. Daarnaast zijn op het EP ook autobiografische liedjes te vinden uit het leven en directe omgeving van Justin.

Muziek 2020 - 2021

Over You en Coming Home

Release van singles Over You en Coming Home. Over You is een romantische ballade die een smaakmaker was voor het aankomende debuut EP van Justin. Dit nummer haalde net als zijn single Passing By (2019) nationale radio en veel reacties in binnen- en buitenland. Helaas door het coronavirus zijn optredens en evenementen afgelast.

Muziek 2019

Passing By

Release van single ‘Passing By’. Dit autobiografische lied beschrijft de onrust die Justin voelt in zijn jonge jaren om altijd bezig te zijn door zijn ziekte. Dit nummer is (inter)nationaal opgepakt door MTV Azië en NPO radio 5.

Muziek 2018

Another Friend

Release debuut single ‘Another Friend’. Het begin van de muzikale carrière van Justin begint met zijn eerste single Another Friend.

Events
Er zijn op dit moment (nog) geen events geupload.
Partners & Vrienden Word ook vriend